De Boa's / Seniorentheater

SeniorentheaterHet seniorentheater van de Boa's richt zich op diverse groepen senioren. Voor gezonde senioren biedt de Boa's een vrolijk en feestelijk optreden vol herkenbare liedjes en verhalen. Voor dementerende ouderen hebben de Boa's een herkenbaar en stimulerend programma waarbij plezier en reminiscentie hand in hand gaan.

Voorzien van een koffer vol herinneringen komen De Boa’s een ruimte binnen. Tijdens het zingen van oude bekende liedjes en het bekijken van voorwerpen uit de koffer gaat er bij veel toeschouwers een lichtje branden. Het samen ophalen van herinneringen staat centraal in de contacten met de toeschouwers. Er worden door de Boa’s oude, nostalgische smartlappen gezongen. Zo loopt Hanny langs met een gestopte sok en de senioren vertellen haar hun verhaal. Bij het liedje 'mijn wiegie was', komt het verhaal over de kruik naar voren. Hanny vertelt over het loonzakje, over de fles jenever, of, naar aanleiding van bv 'Dokter Bernard', komt het gesprek op de dokter van vroeger. Talloze verhalen komen er los en De Boa’s blijven zingen; 'Twee reebruine ogen', 'De klok van Arnemuiden', 'Ach vader lief' en 'de Glimlach van een kind'.

Een wasplank, een stoof, en een blokje sunlight zeep. De reminiscentiewaarde van deze optredens met het zingen van het levenslied is groot! Maar altijd Astrid en Hanny als De Boa's en Kees achter de geluidsknoppen!

Deze muzikale voorstelling is voor somatische zieken en dementerenden in verzorging- of verpleeghuizen, dagopvang of dagbehandeling. Maar ook gezonde senioren kunnen samen met De Boa’s met deze muzikale middag een paar leuke uren beleven!

Foto’s mogen we helaas niet maken i.v.m. de wet op de privacy.
Heeft u interesse?


Neem dan contact op met de Boa’s.


Privacyverklaring Deze website is gemaakt door Romilan ICT