De Boa's / Seniorentheater

GastenboekRené & Bas
We zagen jullie op 10 november 2018 voor het eerst in verpleeghuis De Ingelanden in Utrecht. Vandaag, 11 januari 2020 waren jullie er weer. Wat heerlijk, om jullie te zien optreden en te zien communiceren met de bewoners. Onze dank ook dat jullie met mijn vader die in De Ingelanden woont gezongen hebben. En met mijn verstandelijk beperkte broer a-capella en geïmproviseerd "In de maneschijn" gezongen hebben. Boa's, jullie zijn kanjers! Op jullie volgende optreden!


Jeanette
Gisteren met de evergreen top 1000 "in mijn oortjes" naar het Sint Joseph in Achterveld gefietst. Daar vernam ik dat mijn moeder bij jullie optreden zat. Qua muziek dus best "even schakelen", maar wat heb ik genoten. Een feest van herkenning voor alle bewoners en ook voor mij. Vooral het liedje "mama" van Heintje Simons raakte mij. Dames bedankt voor deze bijzondere middag!


Monique Hartsuiker
Ik heb jullie vandaag gezien in het tehuis waar mijn moeder woont. Via dit berichtje wil ik jullie laten weten dat mijn moeder van jullie optreden genoten heeft. Ik zelf vindt jullie optreden ook erg goed. Er wordt een verhaaltje verteld en daarna komt er een lied die jullie samen zingen. Heel grappig vindt ik, dat het allemaal nostalgie is en er komen op die manier leuke herinneren naar boven. Dames, ik kan jullie melden dat mijn moeder, zowel ik zelf erg genoten hebben van jullie optreden en dat jullie ons een leuk uur plezier hebben beleefd. Dank jullie wel, succes verder en tot snel.


Hannie Sipkema
Hoe moet ik beginnen als de Boa's hebben opgetreden. Dames jullie waren zoals bekend weer TOP. Afgelopen donderdagmiddag 16 mei waren jullie bij ons, namens Cocon Wonen, in ontmoetingscentrum "Klaarwater". Bij de start zat de stemming er al gelijk in en alle ruim 160 gasten hebben genoten. Iedereen heeft uit volle borst meegezongen met de vele bekende liedjes en jullie onvolprezen presentatie uit de "oude doos". Nogmaals hartelijk dank voor deze geweldige middag en ook aan de man achter de knoppen. Hartelijke groet Hannie.


Anja
De Boa's maakten van onze afdeling avond een gezellug feestje. Leuk dat na de pauze ook hedendaagse liedjes asn bod kwamen.


Anja de Heus
Vandaag samen met mijn moeder naar een optrede geweest van De Boa's in verzorgingshuis Ravestein. Het is het een gezellige middag, een genot om al de bewoners te zien genieten. De verhalen die tussen de liedjes werden verteld maken veel herinneringen los bij de bewoners, waardoor er hele gesprekken ontstonden. Er werd uit volle borst mee gezongen. Mijn moeder heeft genoten van jullie optreden. Bedankt voor deze zeer geslaagde middag.


Ramon van zoeren
Het was leuk, gezellig en een hoop gelachen op het verjaardagsfeest van me ma en pa. Iedereen vond het leuk. Top bedankt dames en de geluidsman!


Ria Buis
Gistermiddag heb ik als vrijwilliger van de zonnebloem een middag in Breukelen mee mogen maken met jullie optreden. Wat geweldig. De mensen hadden een topmiddag en wij als vrijwilliger ook. Dat wij aan het eind nog samen met jullie gezongen hebben als leden van het grachtengordel maakte de middag helemaal af. Ik heb jullie kaartje dus weet jullie te vinden voor een volgend optreden. Dus ik zeg tot ziens!


René & Bas
Jullie waren zaterdag 10 november in verpleeghuis De Ingelanden in Utrecht. Wat een feest van herkenning voor mijn dementerende vader en voor ons als zoon en schoonzoon. Zowel de liedjes als de dingen uit de oude doos die jullie meenamen. Mijn vader en wij hebben er enorm van genoten en steeds heerlijk meegezongen. Bedankt hiervoor!


Rene
Woensdag traden jullie op in Zuiderheide, ik heb nog in de zaal gekeken en het was één groot feest. De volgende dag bewoners gevraagd hoe zij het vonden: grote glimlach en geweldig!!! Verderop zat een verzorgster met een bewoonster op Youtube naar jullie filmpjes te kijken. Jullie zijn wel erg goed bezig!


Pia
Koningsdag 2018; voor de bewoners van verpleeghuis Heijendaal is het niet mogelijk naar de Oranjefeesten te gaan. Zodoende hebben we een feestje naar hen gebracht door de Boa's uit te nodigen. Wat is er mooier dan theater, muziek en samenzang voor onze doelgroep. De Boa's zorgden hiervoor door herinneringen op te halen door allerlei attributen uit het leven van onze ouderen te laten zien, zoals oa. een heus roze corset en het petroliestelletje. Dit werd afgewisseld door het zingen van bekende liederen waarbij de ouderen volop konden meezingen. Al met al een mooie, onvergetelijke viering van de Koningsdag.


Activiteiten Coach Liesbeth van Apeldoorn
Het optreden van de Boa’s is een feestje voor de bewoners. Aan de hand van het verhaal van kleine Hanny, komen er voorwerpen en gebeurtenissen langs. Hanny enthousiasmeert en activeert het publiek en nodigt ze uit om mee te zingen. Dit op een heel mooie manier, waar ze haar publiek de ruimte geeft om mee te denken en een eigen inbreng te hebben. Via een kruik in een oude sok, een reisje van de klaverjasclub naar Parijs, of haar badpak, die vroeger van heel ander materiaal was dan nu, neemt ze de bewoners mee in haar verhaal. Mensen zitten te genieten, zingen mee of zitten rustig te luisteren. Regelmatig gaat er een golf van herkenning door de zaal. Dat hadden wij vroeger ook! Niet groot en schreeuwerig, maar op een warme, persoonlijke manier maakt ze contact met de bewoners. Mensen voelen zich aangesproken en worden gehoord. Een optreden van de Boa’s is zeker een aanrader.


Hester
Vandaag traden de Boa's op tijdens de nieuwjaarsreceptie van Weekendtref. Het was een gezellige middag waarbij lekker werd meegezongen en veel is gelachen om de voor veel mensen herkenbare anekdotes en attributen van vroeger. Na afloop werd er nog gezellig nagepraat over hoe men heeft genoten. Bedankt hiervoor!


St. Pieters en Bloklands Gasthuis
Op oudejaarsmiddag kwamen de Boa's optreden voor onze bewoners van locatie Wervershof. Helaas was een van de Boa dames haar stem kwijt, maar dat hebben ze prachtig opgelost door boa Henk aan te stellen. Hij kreeg natuurlijk ook een prachtige boa om. Bewoners hebben genoten van van de gezellige liedjes en de leuke anekdotes. We kijken terug op een geslaagde en gezellige laatste middag van 2017.


Toos
Jong en oud genoten van jullie muzikale middag met veel leuke anekdotes van vroeger. Deze middag werd ons aangeboden door een dochter die dankbaar is voor de goede zorgen die wij aan haar moeder hebben gegeven. Dochter werd 60 en had alles wat haar hartje begeerde. Een donatiepot werd op haar verjaardag neergezet en een feest met Smartlappen duo De Boa's werd gerealiseerd. Een feest voor iedereen met leuke muziek, hapjes en drankjes. Een feest waar haar moeder voorop de polonaise zou lopen. Helaas is deze mevrouw overleden. Maar ze zit in ons hart en ik weet zeker dat ze trots is op haar dochter. Als iedereen Zo'n dochter zou hebben dan zou de wereld heel mooi zijn. Dank je wel voor deze middag Toos.


Gemma
Lieve Boa's, Gister samen met mijn schoonmoeder genoten van jullie optreden op Norschoten in Barneveld. Prachtig om te zien hoe er door sommige mensen uit volle borst werd mee gezongen. Mooie herkenbare verhalen afgewisseld met fijne liedjes. De manier waarop jullie persoonlijk contact maken met het publiek is heel goed: even weer terug in de 'goeie ouwe tijd'.


Gerda Aalten
Boa's (Hannie en Astrid), wat hebben jullie onze bewoners van Snavelenburg in Maarssen weer een geweldige middag bezorgd. Heel veel herkenbare dagelijkse dingen van vroeger werden verteld afgewisseld door ook weer liedjes uit hun jeugd. Heel veel dank hiervoor en tot ziens.


Elly Butselaar
Gisteren een leuk optreden voor (demente) senioren mogen bijwonen van De Boa's. Wat een leuk optreden. De liedjes zijn ons natuurlijk wel bekend. Maar de omgang met de ouderen en de verhaaltjes die los kwamen na de herkenning van de oude voorwerpen, Geweldig! Ik heb bij menig oudere weer een glimlach en een traantje van herkenning gezien. Respect dames, voor jullie zang en invulling van deze morgen.


Langdurige ouderen zorg Wolfheze
Cliënten en leiding zichtbaar genoten deze middag. Super leuk duo die zich goed weten aan te passen. Namens mij en alle andere hartelijk dank voor deze top middag Boa's!


Damescommissie GC Zeewolde
Onze vriendinnendag op Golfclub Zeewolde stond dit jaar in het teken van Twins. De Boa's waren uitgenodigd om deze dag af te sluiten met hun gezellig repertoir. De vriendinnen waren onder de indruk van hun prachtig gemaakte lied op het golfen en iedereen ging, na een polonaise over het terras met een brede glimlach naar huis! Goed gedaan lieve Boa's!


Nicole
De Boa's zorgen voor een feestje om niet te vergeten! Mijn moeder was erg onder de indruk van haar prachtige lied, op haar lijf geschreven! Bedankt voor jullie gezelligheid en tot de volgende keer Boa's!!


Michiel
Fantastisch optreden in Marienburg te Soest van De Boa's. De bekende nummers maken veel los bij ouderen met geheugenproblemen. Fijn dat jullie dit konden bieden.


Marja Dorrestijn
Ik vond het ontzettend goed en heel gezellig! Ik hoop dat De Boa's nog keer langs komen op de Mauritzhof. Lieve groetjes.


Woonzorg-centrum Heerenwegen
Wij, bewoners, vrijwilligers en ikzelf hebben heel erg genoten van De Boa's. Het is was persoonlijk en vol warmte en een feest van herkenning.


Yvonne
Afgelopen zaterdag hebben De Boa's er een mooi feestje van gemaakt op het feest van mijn schoonouders. Fantastisch hoe jullie alle anekdotes in de liedjes en tussendoor naar voren lieten komen. Nogmaals bedankt voor jullie deel aan de geslaagde avond.


Gerda Aalten
Zie op jullie site dat Esther gestopt is mei dit jaar. Ik wil haar langs deze weg bedanken voor de leuke avonden en tevens Astrid verwelkomen, dat we maar net zoveel plezier mogen beleven als voorheen met Esther. Echter misschien tot ziens.


Ferdinand Renger
Ikzelf was het slachtoffer. Dat i.v.m. de viering van mijn 70-e verjaardag. Ik heb ontzettend genoten van de vermakelijke acts van De Boa's en op de persoon toegesneden grappen. Mijn gasten waren het daar allemaal over eens. Bedankt Boa's!


Ria
Boa's, wat hebben jullie ons gisteren een top middag bezorgd. Onze zonnebloemgasten en vrijwilligers waren het er allemaal over eens, het was meer dan geslaagd. De interactie van De Boa's met de gasten, de blije gezichten van herkenning en herinnering waren zo mooi om te zien. Voor iedereen die dit leest. Boek De Boa's, je zult er zeker geen spijt van hebben. Nogmaals dank voor deze TOP middag!


Lida
Wat een fantastische avond afgelopen vrijdag in de Molendijkflat! Ik heb heel erg van De Boa's genoten! En hoop jullie hier nog een keer terug te zien. Ga zo door!!!


Jannie en Hans Martens
Dag lieverds. Wat hebben jullie vandaag je uiterste best gedaan voor onze bewoners. Het is een feest van herkenning met alle dingen van vroeger die De Boa's laten zien en de liedjes werden volop meegezongen. Heel hartelijk bedankt en misschien tot ziens!


Ria Meyer
Wat een geweldig optreden van De Boa's was het voor de verpleeghuisbewoners in St.Barbara! Mooie reacties; herkenning, emotioneel (tranen die vloeiden), enthousiasme (1 van de bewoonster liep voorop in de polonaise) en verbazing (een meneer die altijd erg onrustig is bleef zitten en zong alle liedjes mee) het was een hele mooie ervaring, jullie hebben het fantastisch gedaan! Bedankt en zeker tot ziens wat ons betreft.


Bea van de Vis & Finy den Enting
Lieve Boa's, nog bedankt voor het geweldige optreden op ons buurtfeest in het pothkwartier. Het was super! Iedereen praat er nog over, echt toppp. Dikke knuffel van ons allen.


Irene
Wat vermakelijk was het in Soest. Jullie stemmen zijn allebei heel anders, maar het past prachtig bij elkaar. Ik schrijf trouwens nog steeds alle ballpoints lek vanwege die kroontjespennenervaring. En ja, vanaf nu komen smartlappen er bij mij wel in.


Petra Esveldt
Zaterdag 7 juni vierde Barry haar 50e verjaardag in de Roskam in Achterveld. Zij is een enorme muziekliefhebber en de verrassing was dan ook groot toen na het eten De Boa's hun opwachting maakten. Twee uitbundig uitgedoste zangeressen brachten de leukste meezingers ten gehore en betrokken Barry en haar gasten op een speelse manier bij hun optreden. Al snel werd een derde microfoon gepakt en bestonden De Boa's de daarop volgende drie kwartier uit drie zangeressen. Barry zong zelfs nog een solo met haar eigen nummer over "Mooi Ameland". Wat een feestje toen bleek dat het duo speciaal voor de jarige ook nog twee nummers van Abba (de favoriete band van Barry) had ingestudeerd en ook nog een lied alleen voor haar geschreven hadden. Barry, haar moeder en haar gasten, kijken terug op een gezellig feest, dat mede door jullie optreden, onvergetelijk was. BOA'S BEDANKT!


Corry van Nes
Lieve Boa's, Ze droomde ervan en de droom is uitgekomen. Het was een fantastisch feest voor Barry afgelopen zaterdag 7 juni. Jullie bijdrage was een schot in de roos. Mede daardoor werd het een feest waar Barry, de vrienden, familie en ik nog lang over zullen praten en nagenieten.


Katholieke Bond Ouderen Hilversum
Dank voor jullie optreden vanmiddag voor de leden van de KBO Hilversum. Smartlappen en nostalgie. Onze leden hebben er van genoten en enthousiast meegezongen. Met als toetje een polonaise! Een geslaagde middag.


Hazel Hageman, Vilente De Pleinen
Benieuwd wat de middag met Duo Omzien zou brengen zaten we met onze bewoners te wachten in de huiskamer. Daar kwamen twee grote meisjes binnen, ze stelde zich voor hadden voor iedereen een woordje en een handje. Geweldig de attributen die ze bij zich hadden heel herkenbaar voor onze bewoners (voor mij soms niet, dus weer iets geleerd). Ook de gesprekjes, liedjes en toneelstukjes waren aansprekend en zorgde voor prachtige reacties. Kortom een goed bestede middag! Dank jullie dames! Hoop jullie in november weer te ontmoeten.


Hetty Ouwerkerk
Wat was het geweldig met jullie op mijn feest voor mijn 65 jaar en pensionering. Ik heb er ontzettend van genoten en jullie hebben speciaal voor mij een feestlied geschreven, dat ik ingelijst kreeg in een gouden lijst. Nogmaals bedankt voor het prachtige optreden.


Yolanda Taling
Afgelopen middag heb ik genoten van jullie optreden. Ik zal het iedereen vertellen en wie weet... Warme groet.


Corry Abbing
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de gezellige middag 15 maart bij het Rode Kruis. Onze gasten hebben het enorm naar het zin gehad. Een waanzinnig optreden. Het was een top middag bedankt.


Thea van Haren Hardeman
Bedankt voor de gezellige middag in Marienburg. Mijn moeder Marie Hardeman heeft er erg van genoten. Ze vond het erg fijn om met Hannie te praten. Bedankt!!!!! Hartelijke groet.


Gerda Aalten
Wat hebben onze bewoners van Snavelenburg weer genoten van jullie geweldige optreden 22 januari. Maar niet allen de bewoners maar ook wij als vrijwilligers hebben een geweldige avond gehad. Jammer dat zo'n avond altijd weer zo snel voorbij gaat. Gelukkig hebben wij weer iets om naar uit te kijken want 15 september komen jullie weer. Tot dan! Groeten vrijw. Snavelenburg


Sjanet
Op woensdag 14 november een geweldig optreden gehad bij ons in zorgcentrum De Antoniushof. De bewoners hebben er enorm van genoten en sommige moesten zelfs een traantje weg pinken omdat het toch wel heel bekent voorkwam. Sommige bewoners zaten volop mee te zingen die dit anders nooit doen. Geweldig wat jullie voor de bewoners hebben gedaan!


Marianne
Potverdorie wat een geweldige gezellige middag gehad in de klarinet te Soest. Vandaag 5 november 2013 echt genoten van jullie optreden hele mooie stemmen zelfs een traantje moesten mensen laten zo mooi werd er gezongen. Ben nog niet zo oud maar ben blij dat ik toch ben gegaan. Geweldig!! Volgend jaar ben ik weer van de partij. Ga zo door meisjes!!!!


Sytske Postma
Wat heb ik genoten op zaterdag 2 november in het cafe Mario. Ik ben 65 jaar geworden en ben verast met een optreden van De Boa's. Wat heb ik genoten van deze twee dames, ik heb mij geen moment verveeld. Wat kunnen zij het publiek laten genieten en mee laten zingen met heerlijke smartlappen liederen.


Astrid, Ans, Carla, Cisca, Erma, Gerry, Ine, Janny, Lisa, Nel, Rita, Koos, Sytske, Johanna & Thea
Lieve Hanny, lieve Boa's, Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de onvergetelijke middag ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van onze tennisvriendin Sytske. Wij hebben het super leuk gevonden. En volgens mij jullie ook. Bloed, zweet en tranen, Kees achter de gitaar, op trompet Nel en achter de Basgitaar Ine!! En dan dat prachtige lied wat jij hebt gemaakt voor Sytske Hanny, helemaal te gek. Deze middag zullen wij niet snel vergeten. Sytske heeft er enorm van genoten. Feest geslaagd! Lieve groetjes.


Ans IJzerman
Afgelopen zaterdag in cafe Mario hebben jullie er 'n ontzettende leuke middag van gemaakt. De sfeer zat er goed in. Het was 'n gezellige boel. Jullie deden het goed en wij reageerde er leuk op. Nogmaals dank!


Wil
Wat een gezellige avond was het donderdag in verzorgingshuis Santvoorde in Baarn tijdens onze vrijwilligersavond. Heb ontzettend genoten. Het was een echt feestje en erg leuk om te helpen met de presentjes uit te delen. Nog heel veel succes verder!!


Trudi Voskuilen
Graag willen wij De Boa’s nogmaals hartelijk bedanken voor het grandioze optreden gisterenavond. Iedereen was razend enthousiast. Jullie zijn erin geslaagd iedereen ‘mee te nemen’ met jullie enthousiasme. Maar het belangrijkste: mijn moeder heeft een grandioze avond gehad, mede dankzij het optreden van de Boa’s!! Nogmaals, hartelijk bedankt!!


Cora Boon
Dames de Boa's, ik wil even zeggen dat ik het erg naar m'n zin heb gehad. Ik was een van de gasten die van jullie kon genieten. Niet een van de oudste maar een van de jongste ondanks mijn leeftijd kon ik heel veel herkennen van vroeger. Bedankt voor ouderwets gezellig avondje meezingen! Ik hoop dat jullie vaker worden gevraagd om in Apeldoorn te komen, weet zeker dat sommige ouderen het op prijs stelen. Veel succes in de toekomst!


Annie Koopman
Wil je bij deze laten weten - gisteravond -donderdag echt te hebben genoten van jullie optreden. Stemmen qua klank en de man achter de draaitafel goed afgesteld (prettig in het gehoor). Voor herhaling vatbaar. Ga met Jeanet over hebben en hoop jullie nog 'ns weer te zien. Bedankt, Annie Koopman "Oude Enk".


Yvonne
Wow! Wat was dat leuk toen het Duo Omzien bij ons op de villa (woonzorgcentrum Marienburg te Soest) kwam. Het was toen een try-out maar wat hebben de dames en ik genoten. De oude herinneringen kwamen weer boven. Zelfs een mevrouw die er in 1e instantie niet zo veel zin in had, en het eigenlijk allemaal maar onzin vond, heeft toch wel heel erg genoten. Nogmaals bedankt voor deze geweldige middag en hopelijk komen jullie snel weer een keer naar de Villa. Vriendelijke Groet, Yvonne


Leo en Thea van Kuijk-Renkers
Dag Hannie, Nogmaals willen wij jullie hartelijk bedanken voor de fantastische muzikale bijdrage aan ons feest. Jullie inzet, persoonlijke benadering, het bijzondere lied voor ons enz. het was zo precies wat wij in gedachten hadden. Het ingelijste lied hangt op een mooie plek aan de muur. Wij hopen nog vaak getuige te mogen zijn van jullie optreden. Veel groeten van, Leo en Thea van Kuijk-Renkers


Rob
Wow! Wat is de site mooi geworden, mijn complimenten aan webmaster Danny!


G. Aalten
25 september hebben de boa's opgetreden in verpleeghuis Snavelenburg in Maarssen. Wij vrijwilligers hebben heel veel bewondering voor het leuke programma wat jullie onze bewoners hebben verzorgd. Er werd volop genoten, het was een SUPERAVOND. Namens iedereen bedankt!


Jolanda
Wat hebben wij vanmiddag van jullie genoten in Birkhoven. We vinden het dan ook erg leuk als jullie als verrassing op het feestje van onze moeder zal kunnen en willen optreden. Wij vieren haar verjaardag op zaterdagmiddag 16 Juni ook in Birkhoven. Ik hoop dat het kan....Nogmaals dank voor de leuke middag. Groetjes Jolanda.


Dicky Wanders
Succesvol optreden! Op 5 mei hebben De Boa’s een optreden verzorgd voor onze bewoners. Er waren die middag meer dan 70 bezoekers aanwezig. Het was een gemêleerd gezelschap samengesteld uit verschillende bewoners het muziekduo heeft daar goed op ingespeeld. De Boa’s zijn hun optreden zo rond 14.15 uur begonnen en met een korte pauze zijn ze tot 16.00 uur doorgegaan. De bezoekers werden betrokken bij het optreden doordat een van de artiesten door de zaal liep en ook af en toe een bewoner vroeg om mee te zingen door microfoon. Het was een optreden met veel aandacht voor de individuele bewoner en dat is heel knap. Wij organiseren regelmatig een optreden voor onze bewoners maar in al die jaren is het nog nooit gebeurd dat alle bezoekers van het begin tot het einde betrokken waren en plezier hadden. Geen bewoner gaf te kennen eerder weg te willen iedereen is tot het einde gebleven. Al met een zeer geslaagd optreden en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Dicky Wanders, Manager Welzijn, Careyn Maria-Oord, Te Vinkeveen.


Mieke
Het optreden was helemaal toppie, Peter was erg blij met jullie, en de verdere familie ook, we hebben echt heel erg genoten met z'n allen. Vooral doorgaan zou ik zeggen !!!!!! Groeten Mieke.


Ron en Trudy
Jullie drieën hebben ons en natuurlijk ome Floor een geweldige avond bezorgd. Het was echt erg gezellig met al die oud Hollandse meezingers en zoals Hanny de mensen in de zaal erbij betrekt, geweldig. Onze complimenten voor jullie alle drie: Hanny, Esther en natuurlijk Kees want zonder hem gaat het niet lukken, toch?! Ga vooral zo door en je krijgt het drukker dan je denkt want wij gaan jullie in ieder geval aanbevelen! Groetjes Ron en Trudy.


Yvonne
Het was gezellig het optreden van jullie beiden in Heijendaal verpleeghuis in Arnhem. Groet Yvonne.


Onbekende
Hallo Boa's, We hebben ontzettend genoten vandaag in verpleeghuis Heijendaal te Arnhem. De bewoners, maar ook ik vond het reuze gezellig. Hanny, bedankt dat ik in je tasje mocht snuffelen, en ook nog iets kon uitzoeken. Hoop dat we elkaar nog eens ontmoeten. Hanny en Esther, ga zo door.


Chiel
Hallo dames, Het optreden wat jullie hebben verzorgd bij ons in het WoonZorgcentrum in Apeldoorn is bijzonder goed ontvangen, de mensen praten er nog over! Het was een hele leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar dus zeg ik maar tot ziens. Vriendelijke groet, Chiel.


Gerrie
Afgelopen zaterdag was het een vrolijke stemming op Marienburg. De Boa’s traden op met hun programma “een koffer vol verhalen”. Van flanellen overhemd tot Sunlightzeep, van zeepklopper tot leesplankje; alles kwam uit de koffer van de opoe van Boa-Hannie. De voorwerpen maakten bij bewoners allerlei herinneringen los en leidden zelfs tot discussies tussen bewoners onderling. Zoals een mevrouw zei: als ik de naam Sunlight hoor, dan ruik ik hem al. De verhalen werden afgewisseld met Nederlandse liedjes van vroeger die velen uit volle borst mee zongen. Na een bijna twee uur durend optreden werden de dames en hun geluidsman met een hartelijk applaus bedankt. De Boa’s werden deze dag gevolgd door een cameraploeg van de EO voor het programma ”Geloof en een hoop liefde”. 27 januari Ned 2 19.15 uur zal deze aflevering uitgezonden worden. Lieve groetjes Gerrie.


Wil
Het optreden van de Boa’s in Daelhoven te Soest was leuk,spontaan,warm en gezellig! Kortom: iedereen had het reuze leuk! Groetjes Wil.


Doortje
Bedankt meiden en Kees natuurlijk! Het was vanmiddag helemaal TOP! In de lisidunahof. Namens alle bewoners en familie nogmaals bedankt. Doortje.


Wilma brandsen
Gisterenavond 29 oktober 2011 in de Kabouterhut in Amersfoort een feestavond van mijn werk gehad. (Pon Logistiek uit Leusden) Daar waren ook de Boa's. Helemaal geweldig! Met vriendelijke groeten, Wilma, Marion, Steffanie en Adri.


Willemijn Durieux
Vraag Toelichting: De Boa's hebben in Woonzorgcentrum Maria Dommer in Maarssen opgetreden. Daar hebben we van genoten, de dames doen het erg leuk en enthousiast. Het is de moeite waard om ze te boeken!


Onbekende
5 mei, bevrijdingsdag, feest. Zeker feest voor de bewoners van verzorgingshuis 'Het Maanderzand'. Het was die avond een feest van herkenning, met alle verhalen die uit de koffer kwamen. Jullie zijn geweldig in het maken van de sfeer, in het zingen, in het vertellen, in hoe jullie eruit zien, in de details die in heel jullie optreden naar voren komen! Bedankt! En tot het volgende feestje.


Sylvia
De Boa's hebben opgetreden in ons woonzorgcentrum en we hebben het erg leuk gehad. Het samenspel met de Boa's en de bewoners was erg leuk en we hebben er allemaal van genoten. Voor herhaling vatbaar. SUPER! Hartelijk bedankt voor de fijne middag die jullie ons gegeven hebben. Het was een grote happening nogmaals dank dames! Sylvia van Societyclub Honsbergen te Soest.


Lisette
De Boa’s waren op het feestje van mijn opa Gradus die 85 jaar werd. Ik had nooit gedacht dat het zo’n groot feest zou worden. De oudjes (en wij natuurlijk ook) hebben een ontzettend leuke avond gehad, mede dank zij de Boa’s. Zij hadden een lied voor hem geschreven en wisten precies hoe je een feestje moet maken en kregen zelfs bijna alle oudjes mee in de polonaise! Ik heb mijn opa zo zien genieten. Boa’s, heel erg bedankt! Liefs Lisette.


AC Bennekom
In maart zijn de Boas op het activiteitencentrum in Bennekom geweest. Het werd toen een dolle boel met veel meezingliedjes. De sfeer zat er snel in. En heel gek, Hanny wist heel veel te vertellen over de mensen die het activiteitencentrum bezoeken. Dat leverde veel hilarische momenten op. Sommige mensen werden wel érg verlegen toen Hanny dichterbij kwam en zong dat ze zo'n apart gevoel van binnen kreeg. Iedereen haakte in met het kleine café aan de haven. Hee, de tekst is gewijzigd in een tekst die op de toehoorders slaat! Ook dat was weer een grappig moment. Met koffie en stroopwafels sloten we de hollandse middag af. Oh, het was superleuk. We hebben nog weken nagenoten!


Lida Kleijne
Mag ik je feliciteren met je nieuwe website, het ziet er geweldig uit. De feestjes die jullie verzorgen aan de mensen zijn altijd echt gezellig en een feest op zich. Groetjes van je grootste fan, Lida Kleijne.


Privacyverklaring Deze website is gemaakt door Romilan ICT