De Boa's / Seniorentheater

De Boa's en een feestje


Feestje? Wij maken het graag tot een extra bijzondere gebeurtenis!

Optredens, concerten en verjaardagsfeesten Verjaardagsfeesten, optredens en concerten

Laat De Boa's een verjaardag, bruiloft, jubileum, theatershow voor senioren of andere feestelijke gelegenheid omtoveren tot een speciale festiviteit. Voor elke feestgelegenheid passen wij ons repertoire aan en met vooraf ingewonnen informatie verzorgen wij een spetterend optreden helemaal op maat!

Bij optredens voor een verjaardags-, jubileum- of trouwfeest is het altijd erg leuk om, voorafgaand aan het optreden, informatie en anekdotes te ontvangen van familie en/of vrienden over de personen waarvoor het feest bestemd is. Boa-kompaan Hanneke van Zetten schrijft dan een speciaal lied. Tijdens het feest wordt dit lied uitgedeeld en met elkaar gezongen als verassing voor de desbetreffende! Tussen de liederen door worden de anekdotes en wist-u-dat-verhalen door ons verteld.

Tijdens het optreden lopen we door het publiek met de microfoon om de gasten, indien ze willen, mee te laten zingen met bijvoorbeeld een dokter Bernard liedje en horen wij graag of er speciale wensen zijn want er is ruimte voor diverse mogelijkheden.
Feest poster van De Boa's

PosterKomen De Boa's binnenkort bij u optreden op een feest, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid en wilt u dat kenbaar maken in uw omgeving. Download dan nu de poster van De Boa's, print 'm uit en schijf de datum en tijd van het feest erop. Klik hier om de poster te openen.Heeft u interesse?


Neem dan contact op met de Boa's.


Privacyverklaring Deze website is gemaakt door Romilan ICT