De Boa's / Seniorentheater

Het ontstaan van De Boa's
Boa Hanny


Al heel vroeg zat Hanny van Hoeijen in kerkkoren, beatkoren en later in bluesband Midlife Power; het gevoel voor muziek en drama zat er dus al vroeg in. Via het opzetten van smartlappenkoor Rozen en Gladiolen, de organisatie van smartlappenfestival Smart in ’t Hart, en optreden als duo van De Boa’s, belandde ze ruim 10 jaar geleden als eigenaresse in een smartlappencafé; café de Boa's. Het was eigenlijk een uit de hand gelopen grap maar wel een heel succesvolle! Na enkele intensieve en heel bijzondere jaren heeft Hanny het kroegleven weer achter zich gelaten en richtte zich volledig op de mogelijkheden van duo de Boa's.


En zo ontstonden de nieuwe Boa's; Ontmoeting, contact en het plezier wat je aan contact kunt beleven, staan centraal in alle optredens van De Boa's.


Hanny is door alle jaren de vaste basis van De Boa's geweest met naast haar wisselende partners.
De laatste jaren stond Esther naast haar, maar zij heeft in mei 2015 besloten om te stoppen.
Boa Astrid


Ik ben Astrid van Schalkwijk, ik was ruim 2 jaar invalster bij De Boa's en heb heel wat ervaring opgedaan. Inmiddels ben ik fulltime Boa en doe dit met alle passie. Met mijn zangkunst en enthousiasme probeer ik samen met Hanny tijdens onze optredens iedereen veel plezier te brengen. Het is ongelooflijk mooi om te zien hoe de mensen genieten van onze optredens en meezingen met alle muziek!!

Astrid van Schalkwijk.
De Boa's maken contact!


Smartlappen duo De Boa's zingen Hollandse liedjes uit vroegere tijden, komen met een koffer vol verhalen binnen bij verpleeghuizen, woonzorgcentra's, Zonnebloem, ouderbond, enz. De Boa's hebben reminiscentie hoog in het vaandel. Huiskamergerichte optredens zijn mogelijk. Dementerende ouderen, 1e 2e 3e fase, De Boa's maken contact!Heeft u interesse?


Neem dan contact op met de Boa’s.


Privacyverklaring Deze website is gemaakt door Romilan ICT